Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vzrušoval se na železnici. Policisté dopadli onanistu z Přerova

Na přerovském nádraží i v jedoucích vlacích se veřejně uspokojoval loni na podzim devětatřicetiletý muž, který pohoršil hned několik dívek a žen. Policistům se onanistu podařilo vypátrat a díky získaným důkazům také obvinit z výtržnictví. Za jeho chování mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Narkoman v Olomouci ukradl kolo a na útěku bodl nožem jeho majitele. Nyní skončil ve vazbě

Ve vazbě nyní skončil narkoman, který na konci listopadu v centru Olomouce ukradl ze střešního nosiče auta horské kolo. Náhodný svědek rychle zalarmoval majitele, který zloděje začal pronásledovat. Když ho dostihl, recidivista muže bodl do levé...

Od loňského října pátrali policisté i prostřednictvím médií po muži, který masturboval před dívkami ve vlaku jedoucím z Přerova do Olomouce. „Zanechal toho až poté, co ho jedna z nich začala natáčet na video. Podezřelý se ale nedopustil pouze tohoto případu. Zvláštním způsobem ho zřejmě přitahovala železnice, protože další dívku dostal do rozpaků na nádraží,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Dopadený onanista ve druhém ze série případů z okna stojícího vlaku pozoroval dívku, která seděla na lavičce na nástupišti, a přitom opět masturboval.

Kriminalisté si opatřili mimo jiné kamerové záznamy z podchodu přerovského nádraží, které mohly pomoci s identifikací podezřelého. Podle zjištění policistů muž s přechodným bydlištěm v Přerově neusiloval v žádném z případů o fyzický kontakt se ženami, ani nenavazoval rozhovor. O několik dní v nepřístojných aktivitách na veřejnosti pokračoval.

„Starší žena přicházela po schodišti na 2. nástupiště v železniční stanici Přerov a všimla si zde muže, který stál na schodech a držel v ruce svůj obnažený pohlavní orgán. Ve stejný den ještě vystrašil dvě dívky, které cestovaly vlakem do Přerova a stejně jako v ostatních případech je bedlivě sledoval, a přitom se uspokojoval,“ doplnila k opakovanému mravnostnímu deliktu mluvčí Zajícová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Krimi, výtržnictví, podchod, nádraží, onanista, onanie, masturbace, vlak, Policie ČR, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzrušoval se na železnici. Policisté dopadli onanistu z Přerova  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.