Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři promile a nůž v zádech. Žena v Hranicích při hádce bodla partnera

Až ve velmi nebezpečný násilný incident se vyhrotila opilecká hádka partnerského páru v jednom z bytů v Hranicích. Žena zaútočila na svého přítele s nožem a v afektu ho pobodala. Svůj čin hned oznámila na tísňovou linku a muže se podařilo zachránit. Kriminalisté případ vyšetřují jako ublížení na zdraví.

Čtyřicátnice si odnesla alkohol bez zaplacení. Pracovnici ostrahy pak surově zbila na eskalátorech

Zálusk na dražší lahve alkoholu dostala v Olomouci jedenačtyřicetiletá žena, která však neměla v úmyslu za zboží v obchodní galerii zaplatit. Krádeže si všimla pracovnice ostrahy, dostižení nenechavé návštěvnice prodejny se zvrhlo až v tvrdé...

Policie přijala v sobotu před šestnáctou hodinou na tísňovou linku oznámení od ženy, která se nepohodla se svým partnerem a situace se zvrhla v útok nožem. „Uvedla, že v afektu pobodala svého přítele v bytě v Hranicích a uvedla přesnou adresu. Na místo ihned vyjela hlídka a záchranná služba. V uvedeném bytě byl v kuchyni nalezen muž při vědomí. Lékař zjistil, že napadený má jednu bodnou ránu v oblasti zad a na základě toho byl převezen do nemocnice na ošetření,“ specifikovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policistům bylo brzy jasné, že oba aktéři konfliktu jsou silně pod vlivem alkoholu. „Podezřelá nadýchala 3,03 a její partner 3,15 promile. Žena byla na základě rozhodnutí lékaře umístěna na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci. V souvislosti s tímto případem byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví, za který dle trestního zákoníku hrozí podezřelé až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí Zajícová.    

Ohodnoť článek

Foto Drbna.cz

Štítky Krimi, ublížení na zdraví, Hranice, hádka, pobodání, Policie ČR, opilost, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři promile a nůž v zádech. Žena v Hranicích při hádce bodla partnera  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.