Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po muži z benzinky v Mohelnici. Ztratila se tam taška s doklady

Policie pátrá po totožnosti muže, který by mohl pomoci s vyšetřováním krádeže tašky s peněženkou, doklady a platebními kartami. Neznámý zloděj věci ukradl na začátku prosince loňského roku na čerpací stanici v Mohelnici. 

Krádež se stala 9. prosince loňského roku v ranních hodinách na benzinové stanici v Mohelnici na Šumpersku v ulici Dolní Krčmy.

"Majitel zapomněl v prostoru toalety koženou tašku. Když zjistil, že mu chybí, ihned se vrátil, ale taška s peněženkou, osobními doklady, doklady k vozidlu, platebními kartami a dalšími drobnostmi už byla pryč," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Muž neváhal, platební karty okamžitě zablokoval a případ nahlásil. Škoda je přes 18 tisíc korun, policie případ vyšetřuje pro trestné činy zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Doposud provedeným šetřením se nám nepodařilo ustanovit možného pachatele. K dispozici je však kamerový záznam, kde se nachází muž, který by mohl pomoci s objasněním případu. K tomu bychom potřebovali znát jeho totožnost. Proto se s žádostí o pomoc a spolupráci obracíme na veřejnost. Pokud by muže na záznamu někdo poznal a mohl by nám k němu sdělit jakékoliv informace vedoucí k jeho identifikaci, prosíme o zkontaktování na bezplatné lince 158," vyzvala mluvčí policie.

Policie pátrá po třiatřicetiletém muži, který se skrývá někde na Přerovsku. Neplatil alimenty

Přerovští policisté pátrají po třiatřicetiletém muži, který se podle všeho skrývá někde na Přerovsku. Kriminalisté muže hledají od poloviny prosince loňského roku kvůli tomu, že neplatil alimenty. Policie žádá veřejnost o spolupráci.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, muž, krádež, čerpací stanice, toalety, policie, Mohelnice, platební karta, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po muži z benzinky v Mohelnici. Ztratila se tam taška s doklady  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.