Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Rozjaření mladíci hodili nad ránem do Mlýnského potoka elektrokoloběžku. Zachytily je kamery

Odstavenou elektrokoloběžku hodili nad ránem do Mlýnského potoka v Olomouci dva rozjaření mladíci. Skupinka osob procházela po mostě, při jejich kratochvíli je však zachytil kamerový systém. Strážníci výtečníky dopadli opodál na zastávce, nyní jim hrozí trestní stíhání.

Celý případ se stal v úterý nad ránem na mostě přes Mlýnský potok v ulici 17. listopadu v Olomouci. 

"Zaparkujte koloběžku mimo cestu, kde chodí lidé, ostatní obyvatelé to ocení. Tak zní doporučení firmy provozující sdílené koloběžky, když jejich klienti ukončí cestu. Skupinka osob a zejména její dva členové si to však zřejmě vyložili po svém," uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Kamerový systém zachytil, jak společně vhodili přes zábradlí elektrokoloběžku do potoka a poté odešli pryč. "Dotyčné se nám podařilo dostihnout na blízké autobusové zastávce, kde je strážníci kontaktovali a začali s nimi jejich protiprávní jednání řešit. Na základě vyčíslené škody bude následně rozhodnuto, zda se bude jednat o přestupek, nebo trestný čin," dodal mluvčí.

Městská policie v této souvislosti apeluje na všechny uživatele sdílených koloběžek, aby je využívali opravdu jen k přesunu po městě a vyvarovali se jakéhokoliv podobného protiprávního jednání.

Z koloběžky na záchytku. Strážnici v Olomouci naháněli opilou dvojici

Jako dobrý nápad se jevila v neděli ráno dvěma mužům v Olomouci projížďka na elektrokoloběžce. Proti však měla být skutečnost, že oba měli značně zvýšenou hladinu alkoholu v organismu. Jejich společná jízda na jednom stroji skončila pádem a také...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Olomouc

Štítky elektrokoloběžka, most, voda, mladíci, kamery, městská police, potok, Olomouc, Mlýnský potok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Rozjaření mladíci hodili nad ránem do Mlýnského potoka elektrokoloběžku. Zachytily je kamery  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.