Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sedmatřicetiletý ničema z Olomouce má letos na kontě už jednadvacet přestupků. Neustále krade a opíjí se

O sedmatřicetiletém muži z Olomouce by se s nadsázkou dalo říct, že pokud není na záchytce, tak krade. Jen za letošní rok ho strážníci přistihli při jednadvaceti přestupcích a krádežích. Za měsíc březen přitom už devětkrát skončil na záchytce. Naposledy s více než čtyřmi promile.

Tři převozy na záchytku za hodinu a půl. Opilci zaměstnávají olomoucké strážníky

Ani v průběhu osvětové kampaně Suchej únor neměli strážníci Městské policie Olomouc nouzi o zásahy spojené s přehnanou konzumací alkoholických nápojů. Trend zesílil v uplynulých dnech, kdy hned dvakrát vyjížděli do olomouckých hypermarketů řešit...

Mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle potvrdil, že sedmatřicetiletého muže strážníci od začátku letošního roku řešili již jedenadvacetkrát pro nejrůznější prohřešky.

"Jen během včerejška stihl hned tři kousky. Nejprve byl přistižen při krádeži polštáře v jedné z prodejen v areálu nákupního centra v ulici Kafkova. Následně si dal čtvrt hodiny pauzu, aby se přesunul o pár desítek metrů dále do obchodu se sportovním vybavením. Zde pro změnu odcizil batoh, ovšem i v tomto případě byl lapen ostrahou," popsal mluvčí.

Frustraci z nepovedených krádeží se ničema zřejmě snažil utopit v alkoholu. "Do stejné lokality byla totiž opět vyslána hlídka s tím, že se tam pohybuje silně opilý jedinec, jenž neustále padá na zem. Po příjezdu na místo jsme dotyčného naložili do služebního auta a následoval převoz na místo, které dobře zná, na protialkoholní a záchytnou stanici," dodal mluvčí strážníků.

Zdravotníci zde muži naměřili hodnotu 4,26 promile alkoholu v dechu. Jeho počet noclehů na záchytce se tak ke včerejšímu dni jen za měsíc březen zatím zastavil na čísle devět.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Olomouc

Štítky opilec, zloděj, přestupek, strážník, městská policie, Olomouc, záchytka, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmatřicetiletý ničema z Olomouce má letos na kontě už jednadvacet přestupků. Neustále krade a opíjí se  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.