Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šedesátiletý řidič dodávky u Černotína nezvládl zatáčku a narazil do kamionu. Nehodu nepřežil

, aktualizováno 19. ledna 2023, 9:21

Šedesátiletý řidič dodávky zemřel při nehodě u Černotína na Přerovsku poté, co nezvládl zatáčku, vyjel na odpočívadlo, kde narazil do stojícího kamionu. Na silnicích Olomouckého kraje je to letos již druhá smrtelná nehoda.

U Olšan auto vyletělo ze silnice a narazilo do dvou stromů. Řidič nehodu nepřežil

Svou Škodu Octavia nezvládl v noci na dnešek u Olšan na Prostějovsku dvaatřicetiletý řidič. Auto vyletělo ze silnice a narazilo do dvou stromů. Lékaři již muži nedokázali pomoci. Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Jde o první smrtelnou nehodu v...

Tragická havárie se stala ve středu po půl šesté odpoledne mezi obcemi Černotín a Milotice nad Bečvou.

"Podle dosavadního šetření šedesátiletý muž řídil dodávkové vozidlo Peugeot Boxer směrem na obec Černotín a při projíždění táhlé levotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci na přilehlé odpočívadlo, kde čelně narazil do zadní části odstaveného nákladního vozidla Man," popsal mluvčí policie Libor Hejtman.

Řidič dodávky zůstal ve zdemolované kabině zaklíněný, ven ho museli dostat hasiči. "Hydraulickými nástroji jsme se do vraku dostali a vyprostili jej. Bohužel i navzdory rychlému zásahu hasičů a záchranářů řidič svým zraněním na místě podlehnul. Místo jsme zajistili proti vzniku požáru a postarali jsme se o úklid komunikace," uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. Na mástě zasahovala jednotka z Hranice. 

Řidič nákladního auta zraněn nebyl a dechová zkouška prokázala, že ani nepil alkohol. Celková škoda je jeden a půl milionu korun. "Přesné příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodal mluvčí policie.

Od začátku letošního roku jde v Olomouckém kraji již o druhou smrtelnou dopravní nehodu. O víkendu v noci nezvládl Škodu Octavia u Olšan na Prostějovsku dvaatřicetiletý řidič. Auto vyletělo ze silnice a narazilo do dvou stromů. Lékaři již muži nedokázali pomoci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, smrt, řidič, zatáčka, dodávka, kamion, policie, Černotín, Přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šedesátiletý řidič dodávky u Černotína nezvládl zatáčku a narazil do kamionu. Nehodu nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.