Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dlouhá kolona na D35 před rondelem u Globusu: dodávka u Olomouce narazila do nákladního auta

Nehoda dodávky a nákladního auta omezila v pátek krátce po poledni provoz na dálničním obchvatu Olomouce. Šofér dodávky utrpěl zranění. Ve směru od Ostravy před kruhovým objezdem u Globusu zasahují jednotky integrovaného záchranného systému, probíhá vyšetřování a odstraňování následků havárie.

S komplikacemi museli počítat řidiči na dálnici D1 ve směru z Ostravy na Olomouc. Nedaleko Lipníku nad Bečvou došlo k vážné dopravní nehodě dodávky a dvou nákladních aut. Policie odkláněla dopravu přes Hranice, u omezení se tvořily dlouhé kolony....

Na pravidelně vytížené trase D35 před rondelem u obchodního domu Globus na okraji Olomouce se tvoří v pátek odpoledne dlouhé kolony, situace je tentokrát složitější i kvůli dopravní nehodě. Provoz je podle serveru dopravniinfo.cz v dotčeném úseku možný pouze levým pruhem. „Při nehodě se srazila dodávka s nákladním vozem. Řidič dodávky byl zraněn, poskytli jsme mu první pomoc, následně jsme jej vyprostili z kabiny na páteřní desce a předali Zdravotnické záchranné službě,“ informovala mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Jednotky hasičů se postaraly o zajištění místa proti vzniku požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. „Nyní probíhá vyšetřování nehody policií. Postaráme se o úklid vozovky a odtah vozidel ke krajnici,“ doplnila Balážová. Okolo 15. hodiny byl již úsek znovu průjezdný oběma pruhy.

Dvě nehody dodávek s nákladními automobily řešili hasiči v Olomouckém kraji také ve čtvrtek, k oběma kolizím došlo na dálnici D1 nedaleko Lipníku nad Bečvou.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky Doprava, nehoda, dodávka, kamion, D35, obchvat, Olomouc, hasiči, uzavírka, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dlouhá kolona na D35 před rondelem u Globusu: dodávka u Olomouce narazila do nákladního auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.