Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Neředína o víkendu nepojedou tramvaje. Dělníci budou v Palackého napojovat kanalizaci

Lidé, kteří chtějí o víkendu cestovat na hřbitov v Olomouci, se musí připravit na komplikace. V sobotu a v neděli budou dělníci v ulici Palackého napojovat v blízkosti tramvajové zastávky Nádraží město kanalizaci, z tohoto důvodu nebudou do Neředína jezdit tramvaje.

Výluka tramvajového provozu bude probíhat v sobotu a v neděli 27. a 28. května. "Ze zastávky Nádraží město na výstupní zastávku Palackého pojedou výlukové autobusy i s cestujícími po trase Palackého, Hynaisova, Legionářská a dále zpět na Palackého. Tramvajová zastávka Palackého směr Neředín bude sloužit k výstupu i nástupu cestujících," uvedla mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anna Sýkorová.

Linky číslo 1, 3, 4 a 5 budou jezdit ve svých trasách podle platných jízdních řádů. Linky číslo 2 a 7 budou nahrazeny kombinovanými linkami s označením X2/7 na trase Fibichova – Hlavní nádraží – Náměstí Republiky – Tržnice – Hlavní nádraží – Fibichova a s označením X7/2 na trase Fibichova – Hlavní nádraží – Tržnice – Náměstí Republiky – Hlavní nádraží – Fibichova.

Náhradní autobusová doprava v úseku Palackého – Neředín, krematorium a zpět bude zajištěna výlukovými autobusy s označením X.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dopravní podnik města Olomouce

Štítky Neředín, hřbitov, tramvaje, MHD, výluka, Olomouc, hlavní nádraží, kanalizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Neředína o víkendu nepojedou tramvaje. Dělníci budou v Palackého napojovat kanalizaci  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.