Počasí dnes8 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Olomouci hořel sklepní byt. V hustém černém dýmu hasiči hledali dva nájemníky

Požár sklepního bytu likvidovali dnes dopoledne hasiči v jednom z domů poblíž centra Olomouce. V obydlí plném hustého černého kouře hledali dva nájemníky. Zasahovali v dýchacích přístrojích a museli použít vodící lana, protože nebylo vidět na krok. Nakonec se ukázalo, že uvnitř nikdo nebyl.

Už ke druhému požáru chaty vyjížděli za posledních deset dnů hasiči v Olomouci do zahrádkářské kolonie na Nových Sadech. V obou případech se událost obešla bez zranění, škody jdou do statisíců korun.

"Požár sklepního bytu jsme dnes dopoledne hasili v Dobrovského ulici v Olomouci. V hustém černém dýmu vyhledávala průzkumná skupina v dýchacích přístrojích a s využitím vodícího lana dva nájemníky, jejich přítomnost byla po pečlivém prohledání třípokojového bytu vyloučena," popsala složitý zásah mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Hasiči plameny zkrotily jedním D proudem, objekt poté odvětrali přetlakovým ventilátorem a postarali se také o odvětrání schodiště bytového domu.

Příčinu nyní na místě zjišťuje ve spolupráci s kriminalisty vyšetřovatel hasičů. "Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů," dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky požár, sklep, byt, dým, dýchací přístroj, nájemník, hledání, hasiči, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci hořel sklepní byt. V hustém černém dýmu hasiči hledali dva nájemníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.