Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vzpěračky z Hané zveřejnily upoutávky na další kalendář, který bude tentokrát obsahovat akty

Vzpěračky z oddílu Vzpírání Haná zveřejnily první upoutávky na kalendář pro příští rok, ve kterém tentokrát budou akty. Chtějí tak veřejnosti nastínit, jak si kalendář představují. Ten by měl být hotový koncem letošního roku.

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář, již podeváté. Na příští rok slibují akty

Vzpěračky z Hané a dalších míst republiky opět nafotily odvážný kalendář na další rok, letos již podeváté. Na fotkách představují svoje půvaby dívky z oddílu Vzpírání Haná a také z Brna, Krnova, Prahy, Ostravy nebo Holešova. Pro příští desátý...

"Fotky jsou upoutávkou na plánovaný kalendář, byla to taková zkouška a zároveň ukázka dalším vzpěračkám, modelkám a fotografům, co je zhruba pro další kalendář v plánu fotit," vysvětlila několikanásobná mistryně republiky Julie Švecová z oddílu Vzpírání Haná z Náměště na Hané na Olomoucku. Snímky udělal fotograf Eduard Goričev, na fotkách je vzpěračka a fitness trenérka Petra.

Na samotný kalendář již mají vzpěračky vybraného jiného fotografa, než který dělal upoutávky. "Jsou domluvené také už první modelky a oslovují se další. Pak také hledáme vhodné místo na focení. O něčem už víme, fotit se bude zřejmě ve dvou až třech termínech v březnu a dubnu," dodala Švecová.

Kalendáře s odvážnými fotografiemi vzpěračky fotí pravidelně, pro letošní rok šlo již o devátý kalendář v pořadí. Na fotkách představily svoje půvaby dívky z oddílu Vzpírání Haná a také z Brna, Krnova, Prahy, Ostravy nebo Holešova. Desátý jubilejní ročník bude obsahovat akty. 

"Máme i charitativní část, která probíhá vždy v létě, kdy se draží na sociálních sítích plakáty, které jsme nafotily zároveň s kalendářem. Výtěžek jde přímo na Konto Bariéry na podporu konkrétního člověka," uvedla Švecová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vzpírání Haná / Eduard Goričev

Štítky kalendář, akty, vzpěračky, Haná, vzpírání, fotograf, upoutávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzpěračky z Hané zveřejnily upoutávky na další kalendář, který bude tentokrát obsahovat akty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.