Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Aron a dvě psí sestry Verča a Viky z útulku v Olomouci touží po novém domově

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Arona a dvě psí sestry Verču a Viky z útulku v Olomouci. Najde se někdo, u koho by našly nový domov společně?

Aron

Je to krásný asi čtyřletý pes. Hledá pánečka, který by zvládl jeho temperament a snahu utíkat. Je to hyperaktivní pes, který potřebuje každodenní zábavu a práci. Páneček by měl být důsledný a s Aronem pokračovat ve výcviku. Je to chytrý a pracovitý pes. Některé ze základních povelů již ovládá. Trošku horší je to s ním na vodítku. Najde Aron svého zkušeného psovoda? Není vhodný na zahradu, pokud je tam sám, najde si cestu a způsob jak uniknout. 

Verča a Viky

Tyto dvě krásky jsou sestry asi tříleté kříženky velkého vzrůstu. Zdá se, že obě jsou submisivní povahy. Do útulku přišli společně, měli společný domov, ve kterém vyrůstaly. Jsou na sebe zvyklé a jaké bude jejich chování, jakmile se rozdělí, ještě netušíme. Nechtěli jsme je první dny bez pánečků trápit ještě tím, že by byly rozdělené. Pokud by našly společný domov, bylo by to báječné, ale nebráníme se ani domovu pro každou zvlášť. Obě holky jsou milé a k lidem kontaktní.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci z Javorníku zatím neměli moc pěkný život. Nezaslouží si trčet v útulku

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Badyho, Béďu a Maxulu z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Pejsci neměli moc pěkný život a nezaslouží...

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc Neředín
Neředín 726 (areál letiště)
779 00 Olomouc-Neředín
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. 
Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci.
Telefon: 604 307 165
Útulek má i stránky na sociálních sítích

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Olomouc, domov, Olomoucký kraj, Neředín, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Aron a dvě psí sestry Verča a Viky z útulku v Olomouci touží po novém domově  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.