Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 tipů na svatební místo v okolí Olomouce

PR článek

Plánujete svatbu na Moravě? Nejen v Olomouci, ale i v jeho blízkém okolí najdete řadu perfektních míst pro svůj velký den. Dali jsme z nich dohromady top 5, které mezi vaším finálním výběrem nesmějí chybět.

1. Zámek Čechy pod Kosířem

Nedaleko Olomouce se ukrývá nádherný areál Čechy pod Kosířem. Řekněte si své ano v zámeckém parku a svatbu pořádně oslavte v nově zrekonstruované oranžérii. O slavnostní občerstvení na míru se postará catering Olomouc.

2. Restaurace Archa

Chcete mít svůj velký den něčím výjimečný? Co takhle svatba mezi zvířátky? Restaurace Archa přímo sousedí s olomouckou zoologickou zahradou, díky čemuž patří mezi nejoblíbenější svatební místa ve městě. Netradiční svatební zábavu jistě ocení malí i velcí hosté.

3. Hotel Hluboký dvůr

Nechcete se ve svatební den o nic starat, a tak hledáte spíše luxus a kompletní servis? Pak je pro vás jako dělaný wellness hotel Hluboký dvůr nedaleko Olomouce. Najdete ho v malebném údolí řeky Bystřice, kde na vás čeká dostatek zaslouženého opečovávání, klidu a pohody.

4. Hrad Šternberk

Svatbu jako z pohádky zažijete na hradě Šternberk. Je libo hodovat v Rytířském sále, přímo na nádvoří, nebo dáte přednost útulnějšímu rohovému pokoji? Ať už se rozhodnete pro svatbu vevnitř, nebo venku, historický nábytek s autentickou výzdobou vám zajistí jedinečnou atmosféru.

5. Parkánové zahrady

V samém srdci Olomouce leží park jako stvořený pro zamilované páry. Parkánové zahrady jsou perfektním místem pro letní svatby. Nabízejí překrásné venkovní prostory i užitečné vnitřní zázemí. K dokonalosti jim chybí jen restaurace nebo kavárna s občerstvením. S tím si ale hravě poradí catering Olomouc. Domluvte si pohoštění na míru a mějte svatební den bez starostí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Olomouc, svatba, Morava, Čechy pod Kosířem, Hrad Šternberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5 tipů na svatební místo v okolí Olomouce  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.