Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte dva lístky na muzikál Madagaskar a udělejte si výlet do Ostravy

Po velkolepém úspěchu loňské premiérové tour, které vidělo přes 60.000 diváků, se muzikálové dobrodružství MADAGASKAR vrací, a Olomoucká Drbna má pro vás lístky!

Vydejte se se lvem Alexem, zebrou Martym, hrošicí Glorií a žirafou Melmanem a na dobrodružství ve velkolepé muzikálové show. Můžete se těšit na skvělé výkony profesionálních muzikálových herců, speciální výpravu s největší LED stěnou v českých muzikálech a krásnými pohádkovými kostýmy. Přijďte se svými dětmi a zažijte Madagaskar naživo a v češtině!

A těšit se můžete také na známou píseň Já tak rád trsám trsám, kterou zazpívá král Jelimán v podání známého zpěváka Václava Noida Bárty. Dále vystoupí např. Michaela Nosková, Roman Tomeš, Petr Ryšavý, Tomáš Smička, Petr Kutheil a další.

Soutěžte o dva lístky do Ostravar arény, který se koná 8. prosince v 17:30! Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při losování! Soutěžit můžete až do čtvrtka 29. listopadu do 12:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.
Soutěž byla ukončena, vítězem dvou lístků se stává M. Dvořáková.

Štítky Madagaskar, soutěž, Ostrava, Drbna.cz, dobrodružství, muzikál, Václav Noid Bárta, Michaela Nosková, Roman Tomeš, Petr Ryšavý, Tomáš Smička, Petr Kutheil

SOUTĚŽ: Vyhrajte dva lístky na muzikál Madagaskar a udělejte si výlet do Ostravy  |  Soutěže  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.