Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

SOUTĚŽ: Tomáš Klus tento týden dvakrát zahraje v Olomouci. Vyhrajte lístky na páteční koncert!

Tomáš Klus přijede koncertovat v rámci svého turné s názvem #prostekoncertvklubu do olomouckého Sklubu. Díky obrovskému zájmu jej uvidíme dokonce dva večery po sobě.

První koncert se uskuteční ve čtvrtek 5. dubna a je beznadějně vyprodaný. Druhý bude následovat hned další den, v pátek 6. dubna, a pár lístků ještě zbývá. My vám ale přinášíme možnost vyhrát dvě vstupenky a užít si tak Tomášovy písničky úplně zadarmo!

Písničkář, skladatel a herec původem z Třince vstoupil na hudební scénu v roce 2008 s albem Cesta do záhu(d)by, které nastartovalo jeho kariéru. Zlomový okamžik ale přišel v roce 2011, kdy vydal úspěšný singl Pánubohu do oken a po kterém následoval zlatý slavík. Nejnovější desku (dokonce dvojdesku!) Živ Je nahrál s Jeho cílovou skupinou v roce 2017. V současné době pracuje na dalším cédéčku a na letošním klubovém turné z něj má v plánu i pár kousků představit. Jeho koncerty jsou známé příjemnou atmosférou a všeobecnou radostí, klidem a spokojeností, kterou se zpěvák snaží mezi své fanoušky šířit. Stačí si prostě vychutnávat hudbu.

Co udělat pro to, abyste vyhráli lístky na Tomáše Kluse? Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Jeden z vás vyhraje po dvou lístcích na páteční koncert. Zasílat odpovědi prostřednictvím formuláře můžete až do čtvrtku 5. dubna do 12:00, poté vyhlásíme vítěze.

Soutěž byla ukončena, vylosovanou výherkyní dvou lístků na koncert je A. Hučínová. Gratulujeme!

Štítky koncert, Tomáš Klus, Olomouc, soutěž, Třinec, turné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Tomáš Klus tento týden dvakrát zahraje v Olomouci. Vyhrajte lístky na páteční koncert!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.