Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Filmy česky a zadarmo. Distribuční společnost Bioscop nabízí své tituly na YouTube

Bioscop se rozhodl zapojit do aktivit podporujících náladu ve společnosti v nepříznivé situaci. Na svůj youtubový kanál Filmy česky a zadarmo začala počínaje včerejším dnem nasazovat denně jeden populární film ke zhlédnutí zdarma.

Vždy v 17:00 zveřejní Filmy česky a zadarmo známý filmový hit posledních let, který bude na tomto kanálu volně dostupný po dobu 30 dnů. Včera odstartoval oblíbenými Pelíšky režiséra Jana Hřebejka, které budou v úterý 24. března následovat Samotáři Davida Ondříčka a ve středu 25. března Lichožrouti režisérky Galiny Miklínové. Ve čtvrtek 26. března se mohou domácí diváci těšit na Horem pádem s Jiřím Macháčkem v hlavní roli a v pátek 27. března na snímek Andrey Sedláčkové Fair Play. V následujících pracovních dnech to budou další oblíbené české filmy.

Kanál naleznete zde.

Služeb kanálu využívá už přes tři stovky odběratelů. Kromě nynější nabídky českých oblíbených filmů tam diváci mohou nalézt také například Krtečka, dokumenty, komedie, nebo romantické filmy a další.

Čtete také:

Ohodnoť článek

Štítky kultura, kino, film, karanténa, online, Bioscop, YouTube, Jan Hřebejk, David Ondříček, Galina Miklínová, Jiří Macháček, Andrea Sedláčková, Horem pádem, Fair Play, Krteček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmy česky a zadarmo. Distribuční společnost Bioscop nabízí své tituly na YouTube  |  Život & styl  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.