Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

V restauraci Sal de Mar uvaří v rámci gastronomických večerů velikonoční menu Emanuel Ridi

Ve čtvrtek 13. dubna a v pátek 14. dubna se v olomoucké restauraci Sal de Mar odehrají Italské velikonoce, jejichž hlavní hvězdou bude známý šéfkuchař Emanuel Ridi. Večery vždy začnou úderem sedmé hodiny večerní.

Návštěvníci se mohou těšit na bufet s italskými velikonočními specialitami, živou hudbu, kuchařskou show, ochutnávku čokolády a tombolu s hlavní cenou pobytu v Itálii.

O pokrmy, které uspokojí chuťové buňky návštěvníků akce, se postará tým šéfkuchaře hotelu Petra Zučka, které bude spolupracovat se známým šéfkuchařem Emanuelem Ridim, který bude osobně po oba dva dny dohlížet na kvalitu a autentičnost připravovaných pokrmů.

Rezervace stolu je nutná a na jejím základě vyzvednete vstupenku. Rezervovat vstupenku si můžete na tomto e-mailu nebo na telefonu 725 117 055.

Vstupenky na gastronomický večer budou k dispozici od čtvrtka 30.3. 2017 a lze je zakoupit, resp. vyzvednout, přímo v restauraci Sal de Mar v NH Hotelu.

Čtěte více:

Autoři

Štítky Emanuele Ridi, restaurace, Velikonoce, vstupenka, Itálie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V restauraci Sal de Mar uvaří v rámci gastronomických večerů velikonoční menu Emanuel Ridi  |  Život & styl  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.