Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie vypátrala zmizelého muže, do hledání se zapojily téměř tři desítky policistů i vrtulník

V pátek 3. května dopoledne jsme vás informovali o policií vyhlášeném pátrání po muži, který odešel z domu. Policie po několika hodin pátrání, do kterého se zapojilo velké množství policistů, muže vypátrala živého na Litovelsku.

„Od přijetí oznámení pátraly po pohřešovaném téměř tři desítky policistů, včetně policistů pohotovostního a eskortního oddělení Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje a policejního psovoda. Do pátrání po pohřešovaném byl zapojen také vrtulník Letecké služby Policie České republiky. Policisté propátrávali celé široké okolí místa trvalého bydliště pohřešovaného, místní části Olomouce a také místa, kde se dalo předpokládat, že by se pohřešovaný mohl zdržovat. Pátrání po pohřešovaném pokračovalo i dnes, od časných ranních hodin.  Pohřešovaný byl následně dnes, krátce po poledni, vypátrán na Litovelsku, živý a v pořádku. Důvody jeho odchodu zjišťujeme," řekla mluvčí policie Irena Urbánková.

Štítky pátrání, muž, úspěch, vrtulník, Litovelsko, policie, Česko, Olomoucký kraj, Olomouc

Policie vypátrala zmizelého muže, do hledání se zapojily téměř tři desítky policistů i vrtulník  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.