Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Opilého hrubiána na přerovském nádraží museli uklidňovat strážníci, skončil v poutech

V úterý večer kontrolní hlídka přijala oznámení o opilci, který napadá lidi v odbavovací hale vlakového nádraží. Strážníci byli zrovna nedaleko, a tak přijeli na místo poměrně brzy a začali zjišťovat podrobnosti.

Podle výpovědí přítomných chtěl pracovník ostrahy muže usměrnit a vykázat pryč z budovy. Na to hrubián reagoval verbálním útokem a ochranku i fyzicky odstrčil. Napadeného se zastal jeden z přihlížejících, načež mu opilec vrazil facku a srazil jej pěstí k zemi. Když pak chtěl utéci, strážníci ho zastavili. 

Neurvalec, který se vmísil na lavičku, kde seděli ostatní cestující, pak byl hlídkou opakovaně vyzván k tomu, aby je následoval ke služebnímu vozu s tím, že bude převezen na policejní stanici. „Následné pozvání k návštěvě opilcova trávicího traktu strážníci zdvořile odmítli a požádali cestující, aby si odsedli. Ti tak neprodleně učinili a situace nabrala rychlý spád. Jelikož opilec kladl odpor, byly použity donucovací prostředky včetně toho slzotvorného,“ komentuje s nadsázkou Miroslav Komínek z Městské policie Přerov.

Po pár minutách putoval útočník s pouty na rukou a se slzami v očích do policejní cely, kde byl pro podezření ze spáchání trestného činu předán k dalšímu opatření. Při dechové zkoušce pak nadýchal téměř tři promile alkoholu.

Štítky Přerov, nádraží, opilec, policie, zločin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilého hrubiána na přerovském nádraží museli uklidňovat strážníci, skončil v poutech  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.