Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Zloděje vyrušil při vloupání do auta majitel. Hrozí mu až tři roky za mřížemi

Ve čtvrtek 28. listopadu se šestatřicetiletý muž z Jeseníku přikradl okolo čtvrté hodiny ráno v Bělé pod Pradědem - Domašově k vozidlům zaparkovaným před rodinným domem a čekal na svou příležitost.

Majitel jednoho z vozidel se zrovna chystal do zaměstnání, odemkl vozidlo, ale uvědomil si, že se musí ještě vrátit do domu. Pachatel využil nestřeženého okamžiku a nezajištěného vozidla a do auta vnikl. Z peněženky, kterou v autě našel, ukradl hotovost tři sta korun. Poškozený se po chvíli vrátil a měl zloděje vyrušit v okamžiku, kdy se snažil vniknout do vozidla jeho otce. Po svém odhalení pachatel nasedl na jízdní kolo, které měl připravené opodál, a začal z místa rychle ujíždět. Podezřelého muže se podařilo dopadnou ještě téhož dne ráno.

Vzhledem k tomu, že není na poli majetkové trestné činnosti žádným nováčkem, hrozí mu, v případě prokázání viny a odsouzení, mimo jiné až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky krimi, zloděj, Jesenicko, auto, policie, Jeseník, Bělá pod Pradědem, Domašov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje vyrušil při vloupání do auta majitel. Hrozí mu až tři roky za mřížemi  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.