Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Řidič nedal přednost v křižovatce a narazil do jedoucího automobilu

V neděli 12. ledna po čtrnácté hodině došlo v křižovatce v obci Kralice na Hané k dopravní nehodě dvou osobních automobilů.

Devětatřicetiletý řidič Škody Fabie do křižovatky z vedlejší komunikace vjel v době, kdy tudy po hlavní komunikaci řídil osmapadesátiletý muž automobil značky Kia. V důsledku toho došlo k nárazu automobilu kia do levého boku škodovky. Ta se po nárazu přetočila přes střechu a zastavila se v poloze na kolech částečně mimo komunikaci.

Při nehodě spolujezdkyně z vozu kia utrpěla zranění, se kterým byla převezena do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 140 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami.

Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření," uvedl policejní tiskový mluvčí František Kořínek.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, nehoda, policie, Prostějovsko, Kralice na Hané, Kia, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., František Kořínek, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nedal přednost v křižovatce a narazil do jedoucího automobilu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.