Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Místo řízení se věnoval telefonu. Otočil auto na střechu a zranil tři spolucestující

Mladý muž ve středu 6. května odpoledne havaroval s vozidlem Nissan Qashqai u obce Čelechovice na Hané. V průběhu jízdy se věnoval radši mobilnímu telefonu než řízení a potom, co neplánovaně najel na krajnici, dostal se do smyku a přetočil auto na střechu. Zranil přitom tři své spolucestující, kteří museli být odvezeni k ošetření do nemocnice.

„Řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu i orientační zkoušce na přítomnost jiných návykových látek. Ani jedna z nich nepotvrdila předchozí ovlivnění těmito látkami,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vanková. 

Policisté ovšem zjistili, že muž neměl za volantem co pohledávat, neboť není držitelem řidičského oprávnění a navíc havarované auto nemělo platnou technickou prohlídku. „Na místě zasahovali rovněž hasiči. Nepojízdný automobil odstranila odtahová služba, aby netvořil překážku v silničním provozu. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 400 000 Kč. Okolnosti dopravní nehody dále prošetřujeme,“ dodala Vanková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Nissan Qashqai, Čelechovice na Hané

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo řízení se věnoval telefonu. Otočil auto na střechu a zranil tři spolucestující  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.