Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Opilý a zkouřený muž si venku po zákazu vycházení odmítal nasadit respirátor. Skončil na záchytce

Jeden případ, dva rozdílné konce. Prostějovští policisté dostali na tísňové lince o středeční půlnoci hlášení o dvou mužích, kteří se údajně měli pohybovat po Okružní ulici po zákazu vycházení. Po příjezdu hlídky na místo si jedenatřicetiletý muž nasadil respirátor a odešel bez problému domů. Jeho o tři roky mladší kolega si však ochranu dýchacích cest odmítal nasadit a místo toho se začal s policisty hádat.

Mladý muž odmítal poslechnout opakované výzvy a podle policejního mluvčího Františka Kořínka jednal čím dál agresivněji. „Policisté proto muže podezřelého z několika přestupků na místě zajistili a k dalším úkonům eskortovali na služebnu," uvedl mluvčí. 

Tam u něho provedli dechovou zkouškou s výslednou hodnotu 1,99 promile alkoholu v dechu. „Orientačním testem byla také prokázána přítomnost látky THC," dodal Kořínek.

Protože muž i poté odmítal respektovat platná nařízení a byl stále agresivní, skončil nakonec na záchytce. „Přestupkové jednání obou mužů bude k dořešení postoupeno příslušným správním orgánům," uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky alkohol, thc, zákaz vycházení, prostějov, pčr, František Kořínek, respirátor, lockdown

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a zkouřený muž si venku po zákazu vycházení odmítal nasadit respirátor. Skončil na záchytce  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.