Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Pátrání po muži skončilo tragicky. Jeho tělo policisté našli v Moravě

Policisté odvolali pátrání po čtyřiašedesátiletém muži z Leštiny na Šumpersku, který byl nezvěstný od 10. dubna. Jeho tělo našli v pondělí zaklíněné v korytu řeky Moravy, zhruba tři kilometry od hráze, kde jej svědci viděli naposledy. K zjištění přesné příčiny jeho úmrtí byla nařízena pitva.

Policisté našli tělo muže v řece

Muže začali policisté hledat ve chvíli, když se v sobotu 10. dubna vpodvečer nevrátil domů z návštěvy svých známých. „Vzhledem k tomu, že měl být muž viděn i na hrázi u řeky Moravy, opakovaně jsme s využitím člunů prohledávali také samotný tok řeky. V pondělí pak policisté z pohotovostního a eskortního oddělení objevili tělo pohřešovaného zaklíněné pod vodní hladinou ve vzdálenosti zhruba tří kilometrů po proudu řeky,“ uvedla šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Pátrání policistů na Šumpersku pokračuje

I nadále však zůstává v databázi pohřešovaných na Šumpersku osmašedesátiletá seniora ze Zábřehu, kterou rodina postrádá od 28. března. Žena je zbavena svéprávnosti, působí zmateně a může být dezorientovaná v čase i prostoru. Je možné, že by se mohla pohybovat také v přítomnosti lidí bez domova, uvedla policejní mluvčí. Podle dosud zjištěných informací mohla být viděna v úterý 30. března v obci Moravský Karlov v sousedním Pardubickém kraji, doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, úmrtí, Šumpersko, Morava, okres Šumperk, řeka Morava, Leštiny, Zábřeh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po muži skončilo tragicky. Jeho tělo policisté našli v Moravě  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.