Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Nebojácný svědek pronásledoval zloděje v autě. Pro okradeného získal peníze zpět

Dvanáct tisíc korun zachránil okradenému řidiči náhodný svědek krádeže, který se vydal pronásledovat zloděje. Odvážný čin slavil úspěch, peníze se podařilo získat zpět. Po lapkovi nyní pátrají policisté.

Řidič firemního auta si po vykládce zboží v Kralicích na Hané odložil peníze na sedadlo spolujezdce a když zavíral dveře od vozu, otevřely se dveře na druhé straně, neznámý pachatel peníze sebral a dal se na útěk. Zloděj po pár metrech odhodil část peněz, aby se zbavil pronásledování okradeným řidičem. Poškozený sbíral hotovost ze země a nenechavec mezitím sedl do auta a ujel.

„Celou událost viděl muž, kterému nebylo lhostejné, co se stalo, nasedl do svého vozidla a jel za autem až do Bedihoště, kde se mu podařilo zloděje dohnat a auto zastavit,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová a dodala: „Aby měl pachatel klid, hodil po pronásledovateli zbylé peníze z lupu a odjel.“

Neohrožený svědek se vrátil s penězi zpět do Kralic na Hané a předal je okradenému řidiči, kterému tak nevznikla žádná škoda. „Oba nezávisle na sobě případ oznámili a přivolali policii. Událost šetříme pro trestný čin krádež,“ podotkla Miluše Zajícová.

Žena dala facku úřednici, když v Přerově přišla žádat o dávky. Hrozí jí čtyři roky vězení

Zaměstnankyni přerovského pracovního úřadu napadla třiadvacetiletá žena, která sem přišla žádat o dávky. Úřednici dala facku. Ženu vzápětí zadržela policie a odvezla na služebnu, za napadení úřední osoby jí nyní hrozí až čtyři roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, auto, krádež, peníze, zloděj, pomoc, Policie ČR, Prostějov, Kralice na Hané, Bedihošť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebojácný svědek pronásledoval zloděje v autě. Pro okradeného získal peníze zpět  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.