Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie hledá zloděje kabelky ze Šantovky. Pachatele má na několika záběrech

Krádeží kabelky vznikla jedné ze zákaznic olomoucké nákupní galerie Šantovka škoda okolo 65 tisíc korun. Policie má k dispozici řadu kamerových záznamů pachatele a ženy, která ho doprovázela. Pro zjištění totožnosti neznámých osob žádají policisté o pomoc veřejnost.

Krádež se stala ve čtvrtek 30. prosince 2021 okolo šestnácté hodiny. Neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku a kabelku odcizil z nákupního vozíku. Dámská taška obsahovala mobilní telefon, peněženku s osobními doklady a hotovostí a další drobné osobní věci.

„Způsobenou škodu si okradená žena předběžně vyčíslila na 65 000 korun,“ uvedla olomoucká policejní mluvčí Petra Vaňharová s tím, že případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„Pokud by někdo z občanů muže a ženu z přiloženého videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1,“ žádá o asistenci veřejnost mluvčí Vaňharová. Informace tak mohou lidé poskytnout policistům na telefonu 974 766 651, emailem: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Nečekán a nezván. Cizinec vtrhl manželům do bytu, situaci řešila policie

Vykopnuté dveře a nezvaný host v bytě. O nepříjemný zážitek se manželskému páru v centru Olomouce postaral opilý cizinec, který jim vtrhl do obydlí. Muže na místě zajistili policisté, hrozí mu až tři roky vězení.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, obchod, kabelka, Šantovka, pátrání, Policie ČR, Olomouc, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá zloděje kabelky ze Šantovky. Pachatele má na několika záběrech  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.