Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Recidivista napadl v obci na Olomoucku svou matku i policistu. Soud rozhodne o vazbě

Až osm let vězení hrozí třiatřicetiletému recidivistovi z Olomoucka, který dlouhodobě týral svoji matku. Naposledy před ním musela utéct před dům a přivolat policii. Agresor napadl i jednoho z policistů a skončil v cele. Soud rozhodne o uvalení vazby.

Incident se stal ve středu okolo půl deváté večer, kdy mužova matka volala na linku 158. "Po příjezdu hlídky na místo se žena nacházela před domem. Policistům uvedla, že ji syn opětovně fyzicky napadl, načež ze strachu před ním utekla ven. Policisté konfrontovali muže uvnitř domu. Ten byl hrubý a nechtěl spolupracovat," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Strážci zákona se s mužem snažili domluvit, nakonec ho museli spoutat a odvézt do auta. "Agresor se měl během cesty k automobilu pokusit o fyzické napadení jednoho z policistů, který však svou rychlou reakcí jeho útok zmařil. Nakonec muž putoval do jedné z policejních cel," dodala mluvčí.

Vyšetřování ukázalo, že mladý muž svou šestašedesátiletou matku fyzicky i psychicky týral opakovaně. Nyní je obviněn ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a přečinu násilí proti úřední osobě. Kriminalisté zároveň dali podnět státnímu zástupci na vzetí obviněného do vazby.

Muž byl v minulosti několikrát trestán, převážně za krádeže. Hrozí mu až osm let za mřížemi.

Policie zatkla třicetiletého narkomana, který přepadl poštu v Dobromilicích. K loupeži se přiznal

Po dvoudenním pátrání policie zatkla třicetiletého muže, který přepadl poštu v Dobromilicích na Prostějovsku. Kriminalisté lupiče dopadli již v neděli krátce po poledni, při výslechu se ke všemu přiznal. Včera mu vyšetřovatelé sdělili obvinění z...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky týrání, napadení, matka, recidivista, zatčení, policie, vazba, Olomouc, Olomoucký kraj, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista napadl v obci na Olomoucku svou matku i policistu. Soud rozhodne o vazbě  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.