Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Kostelec na Hané je v šoku: Tři mrtví, zřejmě zavražděni

, aktualizováno 30. dubna 2022, 11:55

Tragický případ otřásl v pátek odpoledne Kostelcem na Hané na Prostějovsku. V jednom z domů se podle serveru Aktu.cz nacházela těla dvou osob, další mrtvý člověk měl ležet před stavením. Policie muže podezřelého ze spáchání násilného trestného činu zadržela.

Podle serveru Aktu.cz měl pachatel zavraždit členy své rodiny. Podobné svědectví získali reportéři webu Novinky.cz na místě od jednoho ze sousedů. V Kostelci mělo dojít k trojnásobné vraždě. Policie na případu intenzivně pracuje. „Kriminalisté prošetřují veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události. Zadržená osoba byla umístěna v policejní cele. Probíhají další procesní úkony,“ informovala v sobotu policejní mluvčí Marie Šafářová.

Soused z ulice, ve které se zřejmě trojnásobná vražda odehrála řekl, že podle jeho informací zaútočil syn na svého otce a dva sourozence. Při útoku prý použil mačetu. Jedna z obětí zůstala po útoku ležet před domem.

Starosta třítisícového Kostelce na Hané František Horák (KDU-ČSL) v pátek 19. hodině večer obyvatele na sociálních sítích obce informoval, že policie již podezřelého útočníka zadržela. „Dle vyšetřujících policistů nehrozí občanům našeho města žádné nebezpečí," ujistil Horák.

Tragická událost se již řeší i na sociálních sítích. „Chtěl bych Vás požádat o trpělivost a především o modlitbu pro ty, kteří se stali obětí tragické události. Děkuji,“ napsal v komentáři starosta František Horák.

VIDEO: Zátaras, střelba i sprint po poli. Kriminalisté u Olomouce chytili zloděje luxusních aut

Majitel luxusního mercedesu možná poklidně spal v rakouském bydlišti v domnění, že jeho auto nehybně čeká u domu. Realita však byla jiná. Zátarasy, střelba do vzduchu - vůz zastavovali na dálničním obchvatu Olomouce při bleskovém zásahu...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna.cz

Štítky Krimi, násilí, vražda, vražda Kostelec, Kostelec na Hané, Prostějov, Policie ČR, policie, František Horák, okres Prostějov, KDU-ČSL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kostelec na Hané je v šoku: Tři mrtví, zřejmě zavražděni  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.