Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

V hospodě na Přerovsku létaly sklenice a židle. Muž vyhrožoval majiteli a železnou tyčí ničil zařízení

Z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování je podezřelý sedmatřicetiletý muž, který vyhrožoval majiteli vesnické hospody na Přerovsku, železnou tyčí rozbil okno, židle, pivní sklenice nebo barový pult. Nakonec popadl židli a hodil ji po synovi majitele, který se ho snažil uklidnit.

Případ se stal minulý týden v menší obci na Přerovsku poblíž Lipníka nad Bečvou.

"Ve večerních hodinách přijel sedmatřicetiletý muž se svým známým autem před místní hospodu a po vystoupení z vozidla přeskočil zídku u objektu. Postavil se na kapotu odstaveného vozidla a železnou tyčí, kterou držel v ruce rozbil okno. Pak vběhl do hospody, kde začal majiteli vyhrožovat újmou na životě a podpálením hospody," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Železnou tyčí poté muž začal ničit zařízení hospody. Poškodil dřevěnou židli, rozmlátil a rozházel několik pivních sklenic a tyčí několikrát udeřil do krbových kamen a barového pultu. "Po chvíli přišel syn poškozeného, který útočníkovi vytrhl tyč z ruky. Podezřelý ale neváhal, vzal jednu z židlí a hodil ji po protivníkovi," uvedla mluvčí.

Mladý recidivista měsíce trýznil přítelkyni a s nožem jí vyhrožoval smrtí. Hrozí mu tři roky vězení

Několik měsíců snášela útrapy domácího násilí devatenáctiletá žena z Jesenicka, kterou napadal slovně i fyzicky její o tři roky starší partner. Jeho hněv gradoval na začátku tohoto týdne, kdy dívku opět zbil a s nožem v ruce ji vyhrožoval smrtí....

Zraněn nebyl nikdo, útočník nakonec se svým kamarádem, který se ho snažil po celou dobu uklidňovat, utekl z hospody pryč. "Důvodem zkratkovitého jednání byly osobní spory z minulosti, které s poškozeným měl," sdělila mluvčí policie.

Škoda je předběžně kolem 7 tisíc korun, policie již zahájila trestní řízení pro podezření z trestných činů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky hospoda, napadení, železná tyč, okno, židle, sklenice, vyhrožování, výtržnictví, policie, Lipník nad Bečvou, Přerov, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V hospodě na Přerovsku létaly sklenice a židle. Muž vyhrožoval majiteli a železnou tyčí ničil zařízení  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.