Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

VIDEO: Kvůli požáru auta v obci Daskabát kriminalisté pátrají po neznámé ženě

Kvůli požáru osobního vozu Ford Focus olomoučtí kriminalisté pátrají po neznámé ženě. Auto začalo hořet v sobotu na konci srpna okolo páté hodiny ranní na parkovišti v obci Daskabát na Olomoucku, žena se pohybovala v okolí.

VIDEO: Muž v pruhovaném tričku poškrábal v Olomouci drahé volvo a pak odjel felicií

Policie pátrá po muži, který koncem letošního července na náměstí Republiky v Olomouci poškrábal drahé volvo a poté odjel v tmavé felicii. Policisté prosí svědky, kteří by muže poznali, ať se přihlásí. Proč drahé volvo muž poničil, není jasné.

"Kriminalisté územního odboru Olomouc se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy, a to v souvislosti s prověřováním požáru osobního motorového vozidla Ford Focus. Z dosavadního šetření vyplývá, že požár, ke kterému došlo v sobotu 27. srpna okolo páté hodiny ranní na parkovišti v obci Daskabát, má na svědomí dosud neznámá osoba," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Kriminalisté mají k dispozici kamerový záznam, na kterém je v blízkosti parkoviště zachycena neznámá žena. Ta se okolo poškozeného vozidla pohybovala.

"Pokud by někdo ženu na videu poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění její totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, požár, ford, focus, parkoviště, žena, kamery, police, Daskabát, Ford Focus, Olomoucký kraj, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kvůli požáru auta v obci Daskabát kriminalisté pátrají po neznámé ženě  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.