Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Hokejový fanoušek Brna násilím sebral protivníkovi klubovou šálu. Skončil v cele a je stíhán za loupež

Hokejový zápas mezi Olomoucí a Brnem nedopadl pro fanouška hostujícího celku vůbec dobře. Ještě před utkáním se v centru Olomouce přetahoval s domácím fanouškem o klubovou šálu, kterou mu nakonec násilím sebral. Vzápětí skončil v policejní cele s obviněním z loupeže.

Mladý lupič z Přerovska kvůli krabičce cigaret skončil ve vazbě. Hrozí mu deset let

Dvě trafikantky přepadl u vlakového nádraží v Přerově koncem minulého týdne během půl hodiny dvaadvacetiletý mladík z Přerovska. V prvním případě ho zahnali svědci, ve druhém po šarvátce ukradl krabičku cigaret. Protože byl za loupeže již...

Hokejové utkání mezi Olomoucí a Brnem se uskutečnilo v neděli. Dnes policie zveřejnila, že ještě před začátkem zápasu musela řešit incident mezi skupinami fanoušků obou klubů.

"Ty na sebe narazily v centru Olomouce při cestě na hokejový zápas. Podle zjištěných informací měl dvaatřicetiletý příznivec hostujícího klubu násilím, které umocnil různými pohrůžkami, strhnout jednomu z fanoušků domácího týmu klubovou šálu, kterou měl kolem krku. Patnáctiletý fanda se své šály nechtěl jen tak lehce vzdát, a proto se o ni s protivníkem chvíli neúspěšně přetahoval," popsala celý případ mluvčí policie Petra Vaňharová.

Mladý fanoušek Olomouce poté kontaktoval policisty, kterým popsal svůj nemilý zážitek. Strážci zákona krátce poté muže cizí státní příslušnosti zadrželi a umístili ho do policejní cely.

"Na první pohled možná zdánlivě se tvářící klukovské chování může v trestně právní rovině přinést vážné následky. O tom se přesvědčil i zadržený muž, dosud bezúhonný cizinec, který si od olomouckých kriminalistů vyslechl obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže," varovala mluvčí police. U soudu za loupež hrozí až deset let vězení.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc-olomouc.cz

Štítky loupež, krádež, šála, fanoušek, hokej, klub, zápas, Brno, Olomouc, HC Kometa Brno, násilí, HC Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Polívka

To snad není pravda, za loupež. Tak to jsi asi pěkně dlouho posedí. Mimochodem za co ale potom budou souzeni naši politici? Pravda, za vlastizradu a rovnou je postřílet! Jenže tyhle kurvy nikdy nikdo za nic neodsoudí.

Čtvrtek, 20. října 2022, 07:18Odpovědět

Hokejový fanoušek Brna násilím sebral protivníkovi klubovou šálu. Skončil v cele a je stíhán za loupež  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.