Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Starší muž z Troubelic přepral na Silvestra v noci zloděje, který mu chtěl vykrást dům

Starší muž z Troubelic přepral na Silvestra dvě hodiny před půlnocí zloděje, který mu chtěl vykrást dům. Přistihl ho na terase, po kratší potyčce výtečník utekl. Krátce na to ho však opodál zatkla policie a muž se přiznal k dalším pěti krádežím.

Mladík musel kvůli poruše zaparkovat auto na poli poblíž Vrbátek. Po třech dnech z něho byl vrak

Šok zažil mladý muž, který musel kvůli poruše odstavit svou octavii na nouzovém letišti v polích u Vrbátek na Prostějovsku. Když k vozu po třech dnech přišel, byl z něho vrak. Zloději auto vybrakovali, poškodili a ukradli kola nebo volant. Škoda...

Šedesátiletý muž z Troubelic na Uničovsku si něčeho podezřelého všiml přibližně dvě hodiny před půlnocí. "Viděl, že se kolem domu motá cizí člověk. Na terase se potkal s mladým mužem a došlo mezi nimi ke strkanici. Nezvaný host vzal nohy na ramena a utekl pryč," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Senior zalarmoval policii, která po zloději ihned začala pátrat. Netrvalo dlouho a nad podezřelým třiadvacetiletým mužem zaklapla pouta. 

"Byl zadržen nedaleko místa, kde došlo k potyčce s obyvatelem domu. Skončil na policejní služebně, kde se přiznal, že se chtěl do domu vloupat. Navíc se doznal k dalším pěti krádežím, kterých se za poslední dobu dopustil," dodala mluvčí police.

Zloděj skončil v policejní cele a čeká ho rychlý trest. Dnes mu vyšetřovatelé ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu krádež.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, vyloupání, zadržení, senior, policie, Troubelice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší muž z Troubelic přepral na Silvestra v noci zloděje, který mu chtěl vykrást dům  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.