Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ve zlatnictví v centru Olomouce ukradl řetízek a prchal k náplavce. Tam zakopl

Honičkou skončila krádež ve zlatnictví v centru Olomouce. Čtyřiadvacetiletý mladík ukradl řetízek a dal se na útěk. Až k náplavce ho pronásledovali majitel prodejny a další lidé, mladík tam zakopl a přijela si pro něho policie. Kradl také v Šumperku.

Neznámý ničema okradl ve vlaku ze Šumperka nevidomého muže. Z batohu mu vzal peněženku

Těžko uvěřitelný případ vyšetřují policisté ze Zábřehu na Šumpersku. Neznámý zloděj nebo zlodějka ve vlaku okradli staršího nevidomého muže o peněženku, ve které měl peníze a osobní doklady. Pokud se ničemu podaří dopadnout, hrozí mu za krádež...

Olomoučtí policisté čtyřiadvacetiletého mladíka ze Šumperska obvinili z krádeže, za kterou mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Zlatnictví v centru Olomouce navštívil v pátek okolo čtvrté hodiny odpoledne.

"Měl zájem o koupi šperku. Ve chvíli, kdy mu prodavačka prezentovala zlatý řetízek s přívěskem, jí ho vytrhnul z ruky a dal se na útěk. Pronásledování se zprvu ujal majitel prodejny, ke kterému se v průběhu jeho snažení připojily i další osoby. Honičku nakonec ukončilo zakopnutí a pád prchajícího mladíka u náplavky ve Šmeralově ulici," popsala mluvčí policie Petra Vaňharová.

Lidé zloděje zadrželi, než si pro něho přijeli policisté. Řetízek s přívěskem měl mladý muž schovaný v kapse kalhot, majitel si ho vzal zpět.

Později vyšlo najevo, že ve stejný den dopoledne mladík navštívil také zlatnictví v Šumperku, ze kterého stejně jako v Olomouci ukradl řetízek s přívěskem v hodnotě přes osm tisíc korun. "V tomto případě se šperk k jeho majiteli bohužel nevrátil," dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zlatnictví, krádež, pronásledování, zloděj, řetízek, náplavka, policie, Olomouc, Šumperk, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděje ve zlatnictví v centru Olomouce ukradl řetízek a prchal k náplavce. Tam zakopl  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.