Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Teenager skončil ve vazbě poté, co v Libině obral dva nezletilé mladíky o peníze. Za loupež už byl v podmínce

Ve vazbě skončil mladík, který ještě nemá ani osmnáct let, když v Libině na Šumpersku obral dva chlapce o peníze. S partou výrostků jim vyhrožoval násilím a vzal jim dvě stě korun. Policie ho po chvíli zatkla, za loupež už byl v podmínce.

Před nákupní galerií v Přerově parta mladistvých napadla třináctiletou dívku. Strážníci zde zvýší dozor

Před nákupní galerií v centru Přerova parta dětí a mladistvých napadla třináctiletou dívku, kterou museli v nemocnici ošetřit lékaři. Případ již vyšetřuje policie, celou lokalitu budou nyní více hlídat strážníci. Přerované si na nevhodné chování...

"Dva nezletilí kamarádi si poslední prázdninový den chtěli užít, ale dopadlo to trochu jinak, než si představovali. V nočních hodinách šli po náměstí v obci Libina a zastavil je mladistvý se svými kamarády. Oslovil je s tím, že mají určitě peníze a jestli od něho nechtějí dostat ránu pěstí a skončit v bezvědomí, tak by proto měli něco udělat," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Jeden z chlapců odpověděl, že žádné peníze nemá, druhý však ve strachu přiznal, že má dvě stě korun. Mladistvý delikvent mu pohrozil, aby mu peníze dal, jinak ho nemine rána pěstí. "Nezletilec z obavy z napadení přistoupil na jeho požadavek, vytáhl a otevřel peněženku. Podezřelý bankovku vytáhl a se skupinkou dalších osob odešel," dodala mluvčí.

Chlapci vzápětí volali linku 158, na které oznámil, co se stalo. Na místo okamžitě vyjela policejní hlídka, netrvalo dlouho a našla skupinku pěti osob, ve které byl i podezřelý delikvent. Strážci zákona mladíka zatkli a obvinili ho z loupeže. Vyšlo najevo, že je pro stejnou trestnou činnost už v podmínce, policie proto podala návrh na vzetí do vazby, kterou soud schválil. Na svůj proces tak bude mladiství recidivista čekat v olomoucké vazební věznici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky mladistvý, recidivista, loupež, chlapec, vazba, peníze, Libina, policie, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teenager skončil ve vazbě poté, co v Libině obral dva nezletilé mladíky o peníze. Za loupež už byl v podmínce  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.