Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Přerovští policisté pátrali po jednadvacetiletém bezdomovci. Kvůli drogám na něho soud vydal zatykač

Přerovští policisté pátrali po jednadvacetiletém bezdomovci, na kterého soud vydal zatykač kvůli trestné činnosti týkající se drog. Hledaný mladík se schovával na neznámém místě, police žádá veřejnost o spolupráci. Pátrání bylo vyhlášeno již v dubnu letošního roku. Policie nyní muže vypátrala.

Prostějovský recidivista ukradl seniorce kabelku. Díky pomoci studenta je ve vězení

Pětačtyřicetiletý recidivista ukradl v Prostějově seniorce kabelku z jízdního kola. Při krádeži ho ale zahlédl student, který vše nahlásil policii. Ta muže vypátrala a kvůli jeho předchozím krádežím skončil ve vězení.

Na jednadvacetiletého muže bez domova Okresním soudem v Přerově vydal příkaz k zatčení z důvodu trestné činnosti týkající se návykových látek. "Dotyčný byl vypátrán," uvedly mluvčí policie.  

O pobytu mladíka a o tom, co dělá a kde hledá živobytí, nebyly bližší informace. Spravedlnosti unikal už několik měsíců. Jeho vzhled odpovídá jeho věku. Hledaný muž je střední postavy, má šedé oči a světlehnědé vlasy.

"Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo osobu vypátrat, obracíme s žádostí o pomoc na spoluobčany, aby nám poskytli informace k místu současného pobytu a pohybu hledané osoby. Policii, prosím, kontaktujte na celostátní bezplatné lince 158 nebo je možné předat informace k hledanému na mobilní telefon 601 365 551. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky bezdomovec, pátrání, drogy, police, zatykač, Přerov, Okresní soud v Přerově

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerovští policisté pátrali po jednadvacetiletém bezdomovci. Kvůli drogám na něho soud vydal zatykač  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.