Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Policie zatkla muže z Jesenicka, který patnáct let týral manželku. Bít měl i tchýni

Od roku 2008 až do letošního léta měl dvaačtyřicetiletý muž z Jesenicka fyzicky i psychicky týrat svou manželku. Kvůli neúnosnosti celé situace se žena na začátku listopadu obrátila na policii. V případě prokázání viny může muž skončit až na osm let ve vězení.

Muž měl od roku 2008 vulgárně napadat nejen svou o dva roky starší manželku, ale i její rodiče, se kterými žili v jednom domě. Matku své manželky měl napadnout dokonce i fyzicky. V jednom případě mělo dojít i k incidentu, kdy muž svou manželku kopal do břicha, nohou a zad.

Ke zhoršení situace mělo dojít po smrti manželčiných rodičů a přestěhování se do nového bytu v roce 2020. Pod vlivem alkoholu měl muž napadat svou manželku téměř každodenně, navíc za přítomnosti jejich dětí. Na manželku měl muž slovně útočit, bít ji po celém těle nebo ji škrtit.

Padesátník se v Přerově zastal ženy, mladíci ho zkopali. Policie žádá o pomoc svědky

Nedaleko přerovského nádraží uviděl dvaapadesátiletý muž skupinku mladíků, kteří obtěžovali ženu. Když se jí pokusil pomoci, následovala agresivní reakce trojice mladých výtržníků. Muže shodili na zem a kopali do něj, se zraněními skončil v...

„K posledním dvěma útokům mělo dojít během letošního léta. Žena měla být vystavena jak slovnímu, tak i fyzickému napadání. Kromě zmíněného jednání ji měl pod různými pohrůžkami zakazovat chodit na procházky, stýkat se s přáteli a rodinnými příslušníky,“  uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Žena se na začátku letošního listopadu obrátila na policisty, kteří muže na základě zjištění vykázali. Ten měl však vykázání porušit. Několikrát svou manželku v místě bydliště kontaktoval a opět ji měl slovně napadat.

Obviněný muž byl už v minulosti trestán. Převážně to bylo za násilnou a majetkovou trestnou činnost. „Trestní stíhání nyní probíhá vazebně. V případě prokázání viny a odsouzení mu v krajním případě hrozí až osm let za mřížemi,“ doplnila Vaňharová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky muž, týraní, domácí násilí, Jesenicko, vazba, kriminalita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zatkla muže z Jesenicka, který patnáct let týral manželku. Bít měl i tchýni  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.