Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá svědky noční bitky v centru Olomouce

Olomoučtí kriminalisté pátrají po svědcích, kteří by mohli pomoct při vyšetřování listopadové bitky na Horním náměstí v Olomouci. Muže, kteří kolem incidentu zřejmě procházeli, zachytily kamery nedaleko tanečního klubu Varna.

Peníze, nebo pěsti. Recidivista oloupil v Hranicích čtrnáctiletého hocha i jeho matku

Celkem na necelé dva tisíce korun si přišel mladý recidivista, který několikrát vyhrožoval násilím čtrnáctiletému chlapci a jednou také jeho matce. Hoch pronásledovaný agresorem nakonec zavolal na linku 158 a policisté vyhodnotili počínání...

 

V sobotu 25. listopadu krátce před půlnoci došlo podle zjištění kriminalistů územního odboru Olomouc k napadení dvou mužů na Horním náměstí v Olomouci. „Poškození se dostali do slovní a později i fyzické rozepře se skupinkou čtyř mužů, pravděpodobně cizinců. Napadení viděla pětice mužů, která náměstím procházela. Svou svědeckou výpovědí by mohla přispět k objasnění události,“ sdělil policejní mluvčí Libor Hejtman.

Při vyšetřování žádají policisté o spolupráci veřejnost. „Pokud jste byli svědky události nebo některého z mužů na záznamu poznáváte, kontaktujte, prosím, linku 158,“ uvedl mluvčí hejtman s tím, že kriminalisty prvního oddělení obecné kriminality územního odboru Olomouc je možné případně kontaktovat i osobně na adrese Žižkovo náměstí 4 v Olomouci, nebo telefonicky na čísle  974 766 444.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, pátrání, policie, Olomouc, bitka Olomouc, napadení, video, Policie ČR

VIDEO: Policie hledá svědky noční bitky v centru Olomouce  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.