Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Řádění vandala za půl milionu. Na audině v Prostějově odlámal kliky, jedny dveře takřka rozpáral

Neznámý výtržník a zloděj se neobvykle agresivním způsobem pustil do dvou vozidel zaparkovaných v Plumlovské ulici v Prostějově. Nejprve se násilím dostal do odstaveného obytného vozu, který vykradl a poté se zaměřil i na osobní automobil Audi A6. Hmotná škoda podle předběžných odhadů přesáhne půl milionu korun.

Opilý a hladový senior vyrazil autem na nákup. Naboural plot i dvě auta a se svědkem se popral

Do značných potíží se kvůli nevhodnému způsobu řešení pocitu hladu dostal dvaasedmdesátiletý muž z Jeseníku. Po návštěvě restauračního zařízení a vydatné konzumaci alkoholických nápojů se rozhodl, že potřebuje nakoupit. Do obchodu ale vyrazil...

K poškození dvou vozidel na Plumlovské ulici v Prostějově došlo v sobotu 3. února v nočních hodinách. Nejprve se neznámá osoba zaměřila na zaparkovaný obytňák Fiat Bürstner. „Pachatel rozbil na vozidle plastovou výplň okna, poškodil zámek dveří, poničil lino na podlaze a potrhal roletu. Navíc odcizil tyč s klikou na markýzu a montážní klíč,“ vyjmenoval policejní mluvčí Libor Hejtman s tím, že škoda na obytném vozidle dosahuje částky 65 tisíc korun.

Řádění neznámého člověka ale pokračovalo, dále se zaměřil na vůz škoda Audi A6. „Na něm téměř rozpáral dveře u řidiče. Z venku celé auto poškodil, poničil dveře, zrcátka, skla, lak na karoserii i kliky na dveřích, které odlámal. Provozovatel vozidla odhadl škodu na půl milionu korun,“ popsal policista s tím, že pachateli hrozí za přečin krádež a poškození cizí věci trest odnětí svobody až na jeden rok.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, poškození cizí věci, krádež, auto, audi, obytné auto, Prostějov, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řádění vandala za půl milionu. Na audině v Prostějově odlámal kliky, jedny dveře takřka rozpáral  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.