Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

VIDEO: Ze šatny sportoviště v Olomouci zmizely věci za desetitisíce. Policie žádá o pomoc s pátráním

Krádež osobních věcí v hodnotě okolo 70 tisíc korun ze šatny sportovního spolku prověřují olomoučtí policisté. Neznámý pachatel odnesl kabelku a pánskou tašku. Policie pátrá po muži z videozáznamu, který by mohl k případu poskytnout podstatné informace.

Policie pátrá po dvojici z olomouckého hypermarketu. Vyšetřuje zneužití platební karty

Olomoučtí policisté vyšetřují krádež peněženky a zneužití platební karty, v souvislosti s případem se obracejí na veřejnost se žádostí o identifikaci dvou osob. K odcizení peněženky a neoprávněnému výběru hotovosti došlo v Olomouci loni v...

Policisté z obvodního oddělení Olomouc 1 prověřují případ krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku z 15. ledna 2024. V odpoledních hodinách neznámý člověk odnesl ze šaten sportovního spolku poblíž centra krajského města pánskou příruční tašku a dámskou kabelku. Hmotná škoda se vyšplhala k 70 tisícům korun. „Poškození mimo jiné přišli o peněženky, osobní doklady, platební karty, šperky i finanční hotovost. V blízkosti klubu se pohyboval muž, který by svojí výpovědí mohl přispět k objasnění události,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Dotyčného zachytil kamerový systém u prodejny v suterénu nákupní galerie v centru Olomouce. „Pokud muže poznáváte, kontaktujte, prosím, linku 158. Případně se můžete osobně či telefonicky spojit přímo policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na adrese Sokolská 52, Olomouc, nebo na telefonním čísle 974 766 651,“ doplnil mluvčí Hejtman.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, pátrání, totožnost, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ze šatny sportoviště v Olomouci zmizely věci za desetitisíce. Policie žádá o pomoc s pátráním  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.