Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Olomoučtí policisté řešili případ zneužití platebního prostředku. Pátrali po muži z prodejny potravin

, aktualizováno 11. března 2024, 9:25

Olomoučtí policisté vyšetřují případ zneužití platební karty, více potřebných informací chtějí získat od muže, kterého zachytily kamery v obchodě v Brodku u Přerova. Policie žádala o pomoc s jeho identifikací veřejnost, dotyčného se podařilo vypátrat.

Policisté z obvodního oddělení Olomouc 1 kvůli vyšetřování přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku pátrali po totožnosti neznámého člověka, kterého zaznamenaly kamery v prodejně potravin v obci Brodek u Přerova. Další podrobnosti o případu zástupci policie neuvedli a žádali o spolupráci širokou veřejnost. 

Po zveřejnění videozáznamu se identitu člověka z obchodu podařilo zjistit a policisté mohli žádost o asistenci odvolat. „Velice děkujeme veřejnosti a hlavně médiím za pomoc při pátrání. Muže se nám podařilo vypátrat,“ konstatoval po týdnu policejní mluvčí Libor Hejtman.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, pátrání, policie, totožnost, zneužití karty, platební prostředek, Brodek u Přerova, Olomouc, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoučtí policisté řešili případ zneužití platebního prostředku. Pátrali po muži z prodejny potravin  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.