Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý šofér naboural v Přerově čtyři auta, s poničenou škodovkou skončil na chodníku

Škodu přibližně čtvrt milionu korun způsobil starší muž v Přerově, který usedl za volant auta s více než dvěma promile alkoholu v organismu. Nebezpečné jednání skončilo nabouráním čtyř vozidel, podnapilý šofér na místě přišel o řidičský průkaz a je podezřelý z trestného činu.

Nemám autosedačku, odmítl taxikář na Přerovsku zákaznici s dítětem. Po hádce skončil v nemocnici

Pravidla pro cestování malých dětí v autě chtěl zřejmě dodržet řidič taxislužby v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku, jeho postoj se ale nesetkal s pochopením. Když odmítl ženu s potomkem odvézt, dostal se do konfliktu se dvěma přítomnými muži. Ti...

V úterý po poledni ztratil starší muž v jednosměrné ulici Kabelíkova v Přerově kontrolu nad vozidlem a postupně naboural levou částí svého auta Škoda Karoq do čtyř podélně zaparkovaných vozů.  „Po nárazu do posledního z nich bylo auto řidiče odhozeno na druhou stranu, kde zůstalo částečně stát s utrženým kolem na přilehlém chodníku. Policisté z oddělení hlídkové služby provedli u řidiče dechovou zkoušku, která potvrdila, že řídil pod vlivem alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že přístroj při opakovaném měření ukázal poměrně vysoké hodnoty 2,17 a 2,23 promile.

Muž souhlasil i s lékařským vyšetřením spojeným s odběrem biologického materiálu. „Hmotná škoda byla předběžně odhadnuta na 260 tisíc korun. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Nezodpovědný řidič přišel na místě o řidičský průkaz, a navíc je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela mluvčí Policie ČR.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, nehoda Přerov, alkohol, obecné ohrožení, Policie ČR, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý šofér naboural v Přerově čtyři auta, s poničenou škodovkou skončil na chodníku  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.