Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

VIDEO: Seniorka našla už jen vodítko. Muž jí odcizil psa před zraky kamer v centru Olomouce

Nevhodný způsob opatření domácího mazlíčka si zvolil muž v centru Olomouce, který si odnesl menšího pejska uvázaného před obchodním centrem. Pes u obchodní galerie patří čtyřiasedmdesátileté seniorce, která jeho zmizení šla ohlásit na policii. Po dvou dnech se zvíře podařilo najít u jiného obchodního centra. Opět před zraky bezpečnostní kamery přišel psa vrátit pravděpodobně stejný muž, který jej původně odcizil.

Neznalí řidiči zmatkovali v Olomouci při policejní soutěži v řízení provozu. Z křižovatky odjeli s pokutou

I letos zaujala některé řidiče na křižovatce poblíž centra Olomouce početná skupina policistů a policistek v reflexních uniformách, na rušném křížení třídy Kosmonautů a ulice 17. listopadu proběhla ve středu jedna z disciplín 11. ročníku soutěže...

Když se čtyřiasedmdesátiletá důchodkyně vrátila ve středu 29. května k místu, kde v centru Olomouce nechala svého psa, našla zde pouze pověšené vodítko. V tíživé situaci kontaktovala policisty s tím, že jí křížence podobného jorkšírskému teriérovi někdo odcizil.

Ulice 28. října, ve které se nachází jeden ze vstupů do obchodní galerie, je pod dohledem kamerového systému, a policie tak brzy měla další informace k prověřovanému případu. Na kamerových záznamech je patrné, jak psa odnáší muž, který ulicí procházel s malým dítětem. „Policisté na základě získaných poznatků rozjeli pátrání po pejskovi. Toho se kriminalistům podařilo v pátek 31. května nalézt u nákupního centra v Olomouci na Pražské ulici, kde jej uvázal pravděpodobně pachatel, který se nejspíš zalekl následků svého jednání. Ještě téhož dne pejska olomoučtí kriminalisté v pořádku předali jeho šťastné majitelce,“ komentovala policejní mluvčí Ivana Skoupilová s tím, že totožnost pachatele je policistům známá a v současnosti se zabývají dalším prověřováním případu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, krádež psa, přestupek proti majetku, pes, kamery, kamerový systém, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan .VALKO

Mne sa zdá, že psíka vrátila žena.

Pondělí, 10. června 2024, 10:37Odpovědět

VIDEO: Seniorka našla už jen vodítko. Muž jí odcizil psa před zraky kamer v centru Olomouce  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.