Počasí dnes31 °C, zítra27 °C
Pondělí 22. července 2024  |  Svátek má Magdaléna
Bez reklam

VIDEO: Napadení kolemjdoucích Ukrajinců a nadávky strážníkům. Agresor v Šumperku skončil v poutech

Šumperská městská policie zveřejnila záběry z incidentu s mladíkem, který měl zřejmě pod vlivem drog zaútočit na dvě kolemjdoucí osoby poblíž obchodního domu. Po příjezdu hlídky agresivní muž nechtěl se strážníky spolupracovat, ti ho nakonec museli zpacifikovat. Případ pak předali Policii ČR.

Pracovníci ostrahy jednoho ze šumperských obchodních domů informovali dozorčí službu Městské policie Šumperk o konfliktu, jehož iniciátorem měl být muž zřejmě pod vlivem návykových látek. „Po příjezdu na místo hlídka zjistila, že zde došlo k napadení dvou kolemjdoucích osob ukrajinské národnosti,“ přiblížili zástupci Městské policie Šumperk na sociálních sítích.

Mladík při řešení svého jednání strážníkům odmítal říct své jméno, a i přes opakované výzvy zkusil z místa odejít. Hlídka tak proti muži využila donucovací prostředky, pachatel v poutech zasypal strážníky vulgárními nadávkami. „Během incidentu hlídka čelila vyhrůžkám, kdy předváděný muž tvrdil, že zná bydliště zasahujícího strážníka,“ doplnili strážníci k události.

Jednání muže před prodejnou i při konfliktu s příslušníky městské policie je zadokumentované na kamerových záznamech, případem by se podle strážníků měla dál zabývat republiková policie a to pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Šumperk

Štítky Krimi, napadení, útok, konflikt, napadení Ukrajinců, návykové látky, drogy, agrese, agresor, Městská policie Šumperk, Šumperk, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Napadení kolemjdoucích Ukrajinců a nadávky strážníkům. Agresor v Šumperku skončil v poutech  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.