Počasí dnes20 °C, zítra23 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Mladík v Olomouci okradl vozíčkáře. Zloděje dostihl pozorný svědek

Okrást muže upoutaného na invalidní vozík se neostýchal šestadvacetiletý mladík z Olomoucka. Poblíž olomouckého nádraží se dal do řeči se svou obětí a ve vhodný okamžik mu z kapsy vytáhl peníze. Situaci ale viděl svědek a celou událostí se poté zabývali policisté, kteří podezřelého už vypátrali.

Za tři hodiny pofidérní práce 170 tisíc. Agresivní řemeslníci obrali v Šumperku seniora s dcerou

Od seniora a jeho dcery v Šumperku si velmi agresivním nátlakem vynutili nepoctiví řemeslníci takřka dvě stě tisíc korun, cena za drobné opravy na domě měla být přitom výrazně nižší. Před nabídkami neznámých lidí policisté varují, nedávný případ...

Prověřovaný případ krádeže se udál 28. srpna v Olomouci nedaleko hotelu Clarion, kde se šestadvacetiletý muž začal bavit s o třicet let starším vozíčkářem. „Když si všimnul, že má muž v náprsní kapse u sebe finanční hotovost, rozhodl se jej sledovat až na autobusovou zastávku Hlavní nádraží. Pachatel využil okamžiku, kdy chtěl poškozený nastoupit do autobusu, přistoupil k němu a z kapsy mu vzal finanční hotovost ve výši 2 600 korun,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Mladík utekl z místa činu, ale celé situace si všiml svědek, který dotyčného dostihl u prodejny Albert na třídě Kosmonautů. „Pachatel mladému muži vydal část odcizených peněz a utekl. Získané peníze mladík předal okradenému muži. Policistům se díky zjištěným poznatkům podařilo pachatele vypátrat,“ sdělila policistka s tím, že muži, kterému policisté sdělili minulý týden ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádež hrozí mimo jiné dvouletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, krádež, okradený vozíčkář, Olomouc, Policie, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v Olomouci okradl vozíčkáře. Zloděje dostihl pozorný svědek  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.