Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

VIDEO: U nádraží v Zábřehu nechal kolo za desítky tisíc, za chvíli bylo pryč. Policie hledá muže ze záznamu

Jen krátká chvíle stačila k odcizení nezabezpečeného horského kola před nádražím v Zábřehu na Šumpersku. Majitel bicykl nechal ve stojanu a šel si do budovy koupit jízdenku. K dopravnímu prostředku zamířil neznámý muž, kterého zlákala snadná příležitost a na kole hned odjel. S využitím kamerových záznamů po dotyčném pátrají policisté a žádají o pomoc veřejnost.

Tragická nehoda cyklisty u Olomouce, senior bez přilby zemřel po srážce s autem. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody, po které na začátku září zemřel devětasedmdesátiletý cyklista. Jel na kole od ulice Dolní novosadská k ulici Šlechtitelů a začal odbočovat vlevo. Vjel do cesty dodávce, která ho srazila. Senior v neměl...

K případu krádeže došlo poslední červencový den v době mezi 15:35 až 15:48. „Neznámý pachatel odcizil ze stojanu před kolárnou u vlakového nádraží v Zábřehu, na adrese U Nádraží č. 1626/6 neuzamčené horské jízdní kolo značky Specialized, které tam na krátkou chvíli umístil jeho majitel a šel si do vestibulu vlakového nádraží koupit jízdenku. Když se vrátil, zjistil, že kolo již není na místě, kde ho zanechal,“ konstatovala policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že poškozenému vznikla škoda předběžně vyčíslená na částku 30 tisíc korun.

Policisté vyšetřují případ pro podezření z trestného činu krádež. „K dispozici máme záběr z bezpečnostní kamery, na kterém je zachycen muž, jehož totožnost bychom potřebovali ustanovit. Byl zachycen přitom, jak nasedá na kolo a odjíždí ve směru na ulici Olomoucká. Pokud by muže na záznamu někdo poznal a mohl by nám sdělit jakékoliv informace vedoucí k jeho odhalení, prosíme o jejich předání na bezplatnou linku 158,“ vyzvala mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, krádež, krádež kola, pátrání, totožnost, Zábřeh, Šumperk, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: U nádraží v Zábřehu nechal kolo za desítky tisíc, za chvíli bylo pryč. Policie hledá muže ze záznamu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.