Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Chlapci se snažili vybírat peníze ze zapečetěné kasičky pro handicapované, chytila je ostraha

V sobotu 8. července přijali olomoučtí strážníci oznámení o dvou mladých výtržnících, kteří se snažili dostat ze zapečetěné kasičky v jednom z olomouckých supermarketů peníze. Viděla je přitom ostraha.

Pracovník ostrahy zadržel dva mladíky v supermarketu na ulici Jeremiášova v sobotu po poledni. Chlapci měli ze zapečetěné plastové krabičky, do které lidé vhazovali peníze určené na sbírku pro hendikepované osoby, vytahovat mince a schovávat je do mikiny.

„Jakmile chlapci zjistili, že je při tomto jednání spatřila zaměstnankyně prodejny, snažili se z místa utéct. Před prodejnou je však zadržel pracovník ostrahy, který následně kontaktoval městskou policii. Strážníci na místě zjistili, že dvojice nezletilých chlapců takto odcizila z kasičky 182,- Kč. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla přivolána Policie ČR, která si na místě celou věc převzala," řekl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Štítky peníze, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapci se snažili vybírat peníze ze zapečetěné kasičky pro handicapované, chytila je ostraha  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.