Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ukradl kola ze stojanů před Přírodovědeckou fakultou a na Polské ulici

Starší muž v Olomouci v rozmezí několika dnů ukradl uzamčená kola. V obou případech ho při činu zachytily kamery. U první krádeže byla škoda vyčíslena na 9 300 Kč a druhá krádež přišla majitele kola na 3 300 Kč. Policie nyní žádá o pomoc veřejnost.

Nejdříve byl zloděj kamerovým záznamem přistižen před budovou Přírodovědecké fakulty. "V prvním případě se jednalo o krádež uzamčeného jízdního kola značky Rockrider s vybavením a cyklo počítačem, které bylo odcizeno 17. 7. v odpoledních hodinách ze stojanu na jízdní kola před jednou z budov na tř. 17. listopadu v Olomouci. Škoda byla předběžně vyčíslena na 9 300 korun," řekla tisková mluvčí policie Irena Urbánková.

Další krádeže se zloděj dopustil na Polské ulici, kdy si kolemjdoucí ničeho nevšimli a netušili, že zde došlo ke krádeži. "Ve druhém případě se jednalo o krádež uzamčeného crossového jízdního kola značky Merida, které bylo odcizeno 20. 7. v odpoledních hodinách ze stojanu na jízdní kola na ulici Polské v Olomouci," dodala Urbánková.

Pokud muže na videu poznáváte, tak se obraťte na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolské č. 52 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádež, Olomouc, jízdní kolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj ukradl kola ze stojanů před Přírodovědeckou fakultou a na Polské ulici  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.