Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Olomoucký soud poslal na dvacet let do vězení pedofila, který zneužil tři děti. Dívku se snažil uškrtit

Na dvacet let do vězení poslal dnes olomoucký vrchní soud pětačtyřicetiletého Reného Nagy z Třince, který znásilnil v lesoparku tři děti a jedno z nich se poté snažil zavraždit.

Vyjímečný trest dnes potvrdil olomoucký vrchní soud. Potvrdil tak rozsudek ostravského krajského soudu, proti kterému se Nagy odvolal. Podle obžaloby měl Nagy v třineckém lesoparku v rozmezí července a září tohoto roku zneužít dva chlapce a šestiletou dívku, poté se ji snažil uškrtit. Muž nejdříve nalákal pod různými záminkami do lesoparku dva chlapce. Tam je svlékl a osahával, chlapci se však vysmekli a utekli.

V září pak narazil v lesoparku na šestiletou dívku, která byla na vycházce se školní družinou. Nagy ji pod záminkou odvedl do odlehlých míst lesoparku, kde ji celou svékl. Dívka začala křičet o pomoc a bránila se klackem, který našla. Nagy ji začal rdousit a škrtit smotaným tričkem, až dívka upadla do bezvědomí.

Z místa činu poté odešel. Až se dívka probrala, začala plakat, čehož si všimla náhodná kolemjdoucí. Policisté Nagyho dopadli chvíli potom, pomohla totiž výpověď ženy, která muže zahlédla prchat pryč z místa činu.

Při vyšetřování vyšlo najevo, že Nagy má na svědomí více takových činů. Kromě trestu se ještě musí Nagy, trpící pedofilií, podrobit sexuální léčbě. Rodině napadené dívky musí zaplatit 300 tisíc korun. 

Nagy byl souzen už v minulosti, v roce 1999 dostal dva roky za pohlavní zneužití.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Třinec, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucký soud poslal na dvacet let do vězení pedofila, který zneužil tři děti. Dívku se snažil uškrtit  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.