Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Žhář v okolí Wolkerovy ulice zapálil celkem tři kontejnery

V noci z neděle na pondělí zapálil v okolí ulice Wolkerova neznámý pachatel celkem tři kontejnery na odpad. Technické služby vyčíslily škodu na více jak 13 tisíc korun, žháři teď hroží až jeden rok za mřížemi.

Žhář zapálil kontejnery po druhé hodině v noci. „Zapálil obsah plastového kontejneru na směsný komunální odpad a kontejneru na papírové kartony. Požár oba kontejnery zcela zničil a poškodil také vedle stojící kontejner na plastové obaly. Pozornosti žháře neušel ani kontejner na nedaleké spojovací komunikaci mezi ulicemi Wolkerova a Albertova. I tento kontejner obsahující papír byl požárem zcela zničený," řekla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na 13 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za který lze dle trestního zákoníku uložit mimo jiné trest odnětí svobody až na jeden rok.

Autoři | Foto Jarmila Kráčmarová

Štítky kontejner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žhář v okolí Wolkerovy ulice zapálil celkem tři kontejnery  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.