Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Mladík vyhrožoval matce zabitím s nožem u krku. Své rodině ubližoval několik let

Už od poloviny roku 2014 soustavně napadá jedenadvacetiletý mladík z Přerovska svou babičku a matku ve společné domácnosti. Případ vyeskaloval tento týden, kdy mladík vyhrožoval matce zabitím s nožem u krku.

Poslední incident se odehrál v kotelně domu, kde s nožem v ruce mladík vyhrožoval matce, přičemž ji špičkou nože směřoval ke krku. Pak vběhl do domu, kde shazoval věci a vyhrožoval babičce, že vše v domě rozbije. U toho stále máchal nožem kolem sebe a i babičce vyhrožoval, že ji zabije.

„Přivolaná hlídka podezřelého zajistila a převezla na záchytku s hladinou 1, 83 promile alkoholu v dechu. Jednání útočníka je šetřeno pro podezření z trestného činu nebezpečné vyhrožování s tříletou trestní sazbou odnětí svobody. Policisté již v minulosti šetřili případy napadání v rodině, ale některé útoky poškozené ani neoznámily," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

S ohledem na jeho stupňující se agresivní chování a útoky vůči poškozeným, ke kterým dochází jednou až dvakrát za měsíc, především pokud je podezřelý pod vlivem alkoholu, byl agresor vykázán ze společného obydlí a bezprostředního okolí na dobu deseti dnů.  

 

Autoři | Foto freepik.com

Štítky dům, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík vyhrožoval matce zabitím s nožem u krku. Své rodině ubližoval několik let  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.