Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

VIDEO: Dva muži rozbili prakem výlohu obchodní galerie, škoda je skoro sto tisíc

Dva muži se 13. ledna kolem půl třetí ráno pohybovali kolem Obchodní galerie Přerov. Jeden z nich vytáhl prak a dvěma kovovými kuličkami o průměru asi dvanáct milimetrů rozbil dvě dvojité skleněné výlohy o rozměrech dva a čtvrt na tři a čtvrt metru. Policie teď oba muže hledá.

Z kamerového záznamu je vidět, že muž s prakem má bradku, v době kdy ho zachytila kamera, měl vlasy spletené do culíku a je zavalitější postavy. Na sobě měl černou rozepnutou bundu nebo svetr, pod ní košili, černé kalhoty a polobotky stejné barvy. Druhý muž je menší postavy s pivní sklenicí v ruce. Na sobě měl šedou bundu, na levé straně se znakem, a modré polobotky s výraznými tkaničkami. Po stranách má vyholenou hlavu a na vrchní části má pruh vlasů na pankáče. Tento muž nosí strniště.

K objasnění případu potřebujeme pomoc od našich spoluobčanů, kteří by nám pomohli s odhalením totožnosti mužů, které zachytil kamerový systém. Jakékoliv poznatky můžete sdělit na telefonním čísle 974 778 682, 974 778 651 nebo osobně na OOP Přerov 1. Využít lze i bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz,“ doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Čin je vyšetřován jako trestný čin poškození cizí věci a škoda byla policií vyčíslena na 97 600 korun.

Foto PČR

Štítky výloha, prak, policie, pátrání, galerie, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva muži rozbili prakem výlohu obchodní galerie, škoda je skoro sto tisíc  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.